Zo werkt het elke dag!

Zo werkt het elke dag!

Zo werken de innovatieve diensten van Phil at Home bij Karel

Phil at Home gebruikt innovatieve toepassingen om uw veiligheid en wooncomfort te verhogen. Bovendien er is ook nog Phil, de persoonlijke coördinator van Phil at Home. Neem een kijkje hoe Karel deze diensten gebruikt. Zo heeft hij meer tijd over voor de belangrijkere dingen in het leven.  

Bekijk het aanbod

Zo werkt het veiligheidshorloge en bent u altijd veilig uit en thuis.

Met het veiligheidshorloge dat Phil at Home aanbiedt kunnen u en uw familie zich veilig en gerust voelen wanneer u thuis bent of wanneer u op pad bent. In geval van nood, kan met één druk op de knop en de spraakfunctie, passende hulp worden geregeld. Met deze horloge kan u altijd gebeld en gelokaliseerd worden, ook binnen gebouwen.

Ontdek ons aanbod

Zo werkt Phil, de persoonlijke en lokale coördinator

Kwalitatief wooncomfort, daar gaat het om bij Phil at Home. Daarom krijgt u uw eigen, hoogstpersoonlijke coördinator die alles tot in de puntjes regelt.

 • Phil coördineert alle klussen die u aanvraagt.  Hij zoekt bijvoorbeeld voor u naar lokale leveranciers zoals traiteurs, drankcentrales, boodschappendiensten, specifieke diensten aan huis…
 • Phil legt klaar en duidelijk uit hoe alles werkt: de tablet, de app, de sensoren, ...
 • Uw Phil zorgt ervoor dat uw veiligheidssysteem optimaal werkt.
 • Phil brengt u de 1ste 6 maanden een bezoekje wanneer u dat nodig vindt, daarna kan u hem/haar bereiken via telefoon

U kan Phil zelf bereiken tijdens de werkuren (9 uur tot 17 uur) en ook buiten de kantooruren is Phil at Home continu bereikbaar, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.  Dringende vragen worden altijd onmiddellijk beantwoord en bij een noodsituatie komen we altijd meteen in actie.

Ontdek het aanbod

Phil heeft een uitgebreid adressenboekje

Uw persoonlijke coördinator Phil biedt u een snelle toegang tot een kwalitatief netwerk van dienstverleners. Om de kwaliteit van de diensten te garanderen werkt Phil at Home samen met gespeciaIiseerde partners die voor u zorgvuldig geselecteerd worden. Dat bespaart u enorm veel tijd in het uitzoeken en vergelijken.  

Ontdek onze partners

Hoe werken de tablet en app van Phil at Home?

Met de tablet en familie app van Phil at Home kan u makkelijk in contact blijven met familie en vrienden: bellen, videobellen, berichten sturen, foto’s delen,… Bovendien krijgt u handige herinneringen zoals een medicatieplanner die u vertelt wanneer u welke medicijnen moet nemen en helpt een praktische checklist u aan alles denken voor u de deur uitgaat.

Ontdek het aanbod

Phil at Home 24/7 tot uw dienst

U kan Phil elke dag bereiken tijdens de werkuren. Buiten die uren, in het weekend en op feestdagen staat de Phil at Home-klantendienst voor u paraat. Er is dus altijd iemand om u verder te helpen. Drukt u op uw veiligheidsknop of komt er een melding binnen via één van de sensoren, dan reageert de alarmcentrale van Securitas onmiddellijk. De diensten van Phil at Home zijn dus 24/7 beschikbaar.

 

Contacteer ons voor meer info

Diensten van topkwaliteit door echte experten

Om topkwaliteit te garanderen, werkt Phil at Home samen met gespeciaIiseerde partners. Voor uw persoonlijke veiligheid en die van uw huis is dat Securitas. Voor onderhoud en herstellingen Homeras, een netwerk van gespecialiseerde vaklui dat garant staat voor kwaliteitswerk tegen betaalbare prijzen. Voor de veiligheidshorloge werken we samen met Smartwatcher.  Bij Phil at Home gaan we dus tot het uiterste om u veilig en comfortabel te laten genieten van het leven.

 

Voor meer informatie over onze partners


Phil at Home: zo gemakkelijk te installeren

 • 1

  U ondertekent de Phil at Home-overeenkomst

 • 2

  Phil kiest samen met u de installatiedatum

 • 3

  Phil regelt alles voor de installatie bij u thuis

 • 4

  Phil legt de werking uit en volgt alles regelmatig met u op

Nog niet overtuigd?

Vraag vrijblijvend meer informatie

Ja, ik wil graag meer info

Veelgestelde vragen

Met Phil at Home bent u altijd gerust: een aantal doordachte veiligheidssystemen zorgen voor een veiliger gevoel in uw eigen huis.

U bent 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 verbonden met de alarmcentrale van Securitas die onmiddellijk uw vertrouwenspersonen en de nooddiensten verwittigen als dat nodig is.

Vier veiligheidsknoppen

Met vier veiligheidsknoppen waaronder een draagbare rond uw pols kan u altijd hulp inroepen. Even op een van die knoppen drukken en de meldkamer van Securitas reageert. Zij contacteren u of uw vertrouwenspersonen onmiddellijk om na te gaan of er hulp nodig is. U kiest zelf waar in uw huis u deze knoppen legt.

Rook-/ CO-sensor(en)

Is er rook of CO in uw huis, dan slaat de rookdetector automatisch alarm en stuurt een signaal naar de meldkamer van Securitas. Zij contacteren u of uw vertrouwenspersonen om onmiddellijk uit te vissen of er hulp nodig is. 

 

 

Alle sensoren en veiligheidsknoppen werken op batterijen. Daarnaast worden de slimme stekkers en de gateway aangesloten op de uw elektriciteitsnet. De Gateway werkt zowel op stroom als op batterijen zodat uw veiligheid niet in gedrang komt bij een algemene stroompanne.

Phil samen met een professioneel installateur.  De installatie gebeurt volledig op maat in functie van de technische eigenschappen van uw woning.

Toon alle veelgestelde vragen