Veilig thuis blijven wonen

Veilig thuis blijven wonen

Veilgheid, een combinatie van technologie en comfort.

Ontdek hoe de diensten van Phil at Home comfort en technologie combineren om u langer veilig thuis te laten wonen.

Geen betere plek dan thuis. Zo denkt de meerderheid van de senioren erover. Lees hoe u veilig en comfortabel thuis kan blijven wonen als u ouder wordt.

Veiligheid voor senioren

‘Nergens beter dan thuis’ is voor veel mensen een credo dat, naarmate we ouder worden, zelfs nog luider gaat klinken. De meeste 65-plussers willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Tegelijk leeft ook het besef (en de schrik) dat onze veiligheid in huis door het ouder worden niet vanzelfsprekend is. Dus moeten we op zoek naar oplossingen zodat we ons veilig en comfortabel blijven voelen in ons eigen huis.

Wooncomfort op peil houden

Thuis is dat plekje waar u op uw gemak bent en uzelf kan zijn. Maar biedt uw huis u ook met het ouder worden nog het wooncomfort en het veilige gevoel dat u nodig hebt om er met een gerust gemoed te blijven wonen? Wat als er een handdoek op het vuur is blijven liggen en uw hele huis plots vol rook hangt? Wat als u valt terwijl u de kippen aan het voeren bent en niemand van de buren u hoort? Met beveiligingsoplossingen voor binnen en buiten zorgt Phil at Home dat u veilig in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen. We verhogen de veiligheid in huis met enkele eenvoudige maar efficiënte woonaanpassingen die qua gemoedsrust een wereld van verschil maken voor uzelf en voor uw familie.

Veiligheidsuitrusting voor uw huis

Phil at Home geeft uw huis een veiligheidsuitrusting waardoor u familie, vrienden of noodhulp altijd binnen bereik hebt. Dankzij deze veiligheidssystemen voelt u zich dag en nacht gerust. Slimme sensoren slaan automatisch alarm als ze rook of CO detecteren. En als u onwel wordt in de badkamer of gestommel hoort terwijl u tv zit te kijken, dan kan u met een van de vier alarmknoppen in uw huis heel snel iemand bereiken voor hulp. Eén druk op de knop en u staat rechtstreeks in verbinding met de Securitas meldkamer. Zij contacteren u of uw vertrouwenspersonen om uit te vissen of u hulp nodig hebt. Ze verwittigen de hulpdiensten indien nodig. U kan via Phil at Home ook een betrouwbaar alarmsysteem in uw woning laten installeren.

Telezorg voor noodgevallen

Ook als u in de tuin bent, een wandeling maakt of gaat fietsen, bent u met Phil at Home altijd in goede handen, wat er ook gebeurt. In noodgevallen hoeft u maar op de paniekknop van het Phil at Home-veiligheidshorloge te drukken om verbonden te worden met de noodcentrale die u verder helpt. Met deze handige alarmknop voor ouderen bent u altijd veilig thuis en onderweg. Een hele geruststelling voor u, en voor uw familie.

Uw persoonlijke coördinator

Om uw huis veilig te maken en te houden, moeten er af en toe ook klusjes gebeuren. Denk maar aan het onderhoud van de verwarmingsketel of het repareren van een paar losse klinkers in uw tuin. Weet u niet goed wie u daarvoor kan opbellen of vindt u het moeilijk om via de Phil at Home-tablet een afspraak vast te leggen, reken dan op Phil. Hij is uw persoonlijke coördinator en regelt voor u een betrouwbare vakman die het werkje komt uitvoeren zodat alles in en rond uw huis weer veilig is.