Zoekt u naar nóg meer veiligheid, comfort en eenvoudige communicatie?

Zoekt u naar nóg meer veiligheid, comfort en eenvoudige communicatie?

Op zoek naar nóg meer veiligheid? Familie en vrienden altijd binnen bereik? Phil biedt u oplossingen op maat. Deze kan u toevoegen bij het Phil-basispakket.

Voel u 24/7 veilig binnenshuis dankzij onze veiligheidssystemen

 • Met vier veiligheidsknoppen waaronder een draagbare rond uw pols kan u altijd hulp inroepen en overal in huis sporen slimme sensoren rook en CO - koolmonoxide - op.
 • U bent 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 verbonden met de alarmcentrale van Securitas die onmiddellijk uw vertrouwenspersonen en de nooddiensten verwittigen als dat nodig is.

Aanbod: 35 euro per maand voor 4 sensoren (rook, CO of veiligheidsknoppen) - éénmalige installatiekost van € 59

Contacteer ons vrijblijvend met je vragen.

Blijf op de hoogte en geconnecteerd!

Met de tablet en familie app van Phil at Home ...

 • Kan u makkelijk in contact blijven met familie en vrienden: bellen, videobellen, berichten sturen, foto’s delen,… Zo weten u en uw familie in een oogopslag hoe het met elkaar gaat en kan u gemakkelijk met iedereen afspreken voor allerlei huishoudelijke taken.
 • Krijgt u handige herinneringen
  • vertelt een medicatieplanner u wanneer u welke medicijnen moet nemen   
  • helpt een praktische checklist u aan alles denken voor u de deur uitgaat

Aanbod: 20 euro per maand (u hebt Wifi nodig voor videobellen en bellen)

Contacteer ons vrijblijvend met je vragen.

Beveilig uw huis met het betrouwbare alarmsysteem van Securitas

Vergeet alarminstallaties die moeilijke bekabeling vragen en laat je niet verleiden door systemen die je een vals gevoel van veiligheid geven. De professionele adviseurs en installateurs van onze partner Securitas zorgen ervoor dat u optimaal beveiligd bent. Bovendien is uw alarmsysteem verbonden met de meldkamer en staan onze interventieploegen klaar om in te grijpen bij problemen. Aanbod: Phil en Securitas maken ter plaatste een offerte op maat

Contacteer ons vrijblijvend met je vragen.

Phil komt langs

Papierwerk in orde te brengen, organisatie van een familiefeest of andere zaken waarvoor u Phil persoonlijk nodig hebt via een bezoekje.  Dat is zo geregeld!

 • Prijs per bezoek €44,99
 • Phil Silver:  5 bezoeken/jaar + coördinatie jaarlijks onderhoudsplan €17,99/maand
 • Phil Gold: 10 bezoeken/jaar + coördinatie jaarlijks onderhoudsplan + korting op het Homeras-netwerk van vakmensen 7,5% tot maximum € 100 per transactie €34,99/maand

 

Contacteer ons vrijblijvend met je vragen.

Overtuigd?

Klik hier om meer informatie te krijgen over Phil at Home of om klant te worden.

Ik wil meer informatie

Diensten geldig in de regio’s Mechelen en Vlaams- en Waals-Brabant. Vermelde prijzen zijn btw inbegrepen.

Hoe eenvoudig klant worden?

 • 1

  Via het contactformulier vult u uw gegevens in 

 • 2

  Phil neemt contact met u op voor een demonstratie 

 • 3

  Phil werkt  een voorstel uit naargelang uw wensen 

 • 4

  Nadat het contract is ondertekend geeft Phil u een persoonlijke en grondige uitleg over alle diensten

Veelgestelde vragen

Met Phil at Home bent u altijd gerust: een aantal doordachte veiligheidssystemen zorgen voor een veiliger gevoel in uw eigen huis.

U bent 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 verbonden met de alarmcentrale van Securitas die onmiddellijk uw vertrouwenspersonen en de nooddiensten verwittigen als dat nodig is.

Vier veiligheidsknoppen

Met vier veiligheidsknoppen waaronder een draagbare rond uw pols kan u altijd hulp inroepen. Even op een van die knoppen drukken en de meldkamer van Securitas reageert. Zij contacteren u of uw vertrouwenspersonen onmiddellijk om na te gaan of er hulp nodig is. U kiest zelf waar in uw huis u deze knoppen legt.

Rook-/ CO-sensor(en)

Is er rook of CO in uw huis, dan slaat de rookdetector automatisch alarm en stuurt een signaal naar de meldkamer van Securitas. Zij contacteren u of uw vertrouwenspersonen om onmiddellijk uit te vissen of er hulp nodig is. 

 

 

U hoeft geen klant te zijn of te worden bij AG Insurance voor uw verzekeringen. Phil at Home biedt diensten aan die buiten uw verzekeringen vallen. Met andere woorden, u kan dus verzekerd zijn bij andere of verschillende maatschappijen.

Toon alle veelgestelde vragen