Phil Diensten

Phil Diensten

De helpende hand van Phil, uw persoonlijke coördinator, maakt Phil at Home uniek! Kiest u voor het veiligheidshorloge of de tablet ? Dan is de coördinatiedienst van Phil ook voor u beschikbaar.

Phil, uw helpende hand.

Welke diensten kunt u gebruiken?

Phil is uw helpende hand. Hij regelt voor u wat u wenst: voor huis en tuin, informatica, comfortdiensten, administratie, … Professioneel en in alle vertrouwen. Hij is speciaal opgeleid en werd zorgvuldig geselecteerd om deze dienstverlening te verzorgen. Daardoor is alles snel en kwalitatief geregeld. Zo blijft u comfortabel thuis wonen.

 

Hoe verloopt Phil at Home praktisch?

U contacteert Phil zelf per telefoon voor de zaken die hij moet regelen of doet dat op een op voorhand afgesproken moment.

  • Huis & tuin: u zoekt een schilder, loodgieter of tuinman?
  • Informatica: u hebt vragen over uw tablet, pc of smartphone?
  • Comfortdiensten : u wilt een maaltijd laten bezorgen, zoekt vervoer of hebt een pedicure nodig?
  • Administratie & organisatie: u wilt advies voor uw papierwerk of  hulp bij een familiediner?

 

U kiest zelf de zaken die Phil voor u regelt. Voor alle duidelijkheid: Phil doet enkel de coördinatie. Hij voert de taken of klusjes niet zelf uit. Daarvoor kan hij rekenen op vakmensen die geselecteerd zijn op kwaliteit en prijs. En die snel bij u zijn!

Phil komt langs of helpt u telefonisch

Phil komt langs of helpt u telefonisch

Phil komt gratis bij u langs voor een vlotte opstart wanneer u zich aansluit op een abonnement voor het veiligheidshorloge of de tablet. Wees gerust: hij zal zich steeds legitimeren dus veiligheid is gegarandeerd. Nadien kunt u hem steeds telefonisch contacteren voor hulp. Indien u dat wenst kan Phil ook bij u langskomen tegen betaling.

 

Phil heeft een uitgebreid adressenboekje

Uw persoonlijke coördinator Phil biedt u een snelle toegang tot een kwalitatief netwerk van dienstverleners. Om de kwaliteit van de diensten te garanderen werkt Phil at Home samen met gespeciaIiseerde partners die voor u zorgvuldig geselecteerd worden. Dat bespaart u enorm veel tijd in het uitzoeken en vergelijken.  

SAMEN MET PHIL KAN U BIJVOORBEELD WERKEN AAN:

Een onderhoudsplan voor uw woning en tuin. 

Phil zoekt samen met u uit welke werken in en rond uw huis
moeten gebeuren gedurende het jaar. Phil volgt deze
afspraken blijvend proactief voor u op. (we nemen bijv.
jaarlijks voor u contact op met de schoorsteenveger of
de tuinman voor uw haag). Zo woont u in een veilig en
goed onderhouden huis zonder zorgen.

Een gezond-en-wel-plan.

Phil zoekt samen met u uit  welke praktische acties kunnen worden ondernomen
zodat u langer fit en gezond thuis kan blijven wonen. We
regelen bijv. een pedicure aan huis of contacteren een
traiteur voor een dagelijkse verse maaltijd.


Een terug-naar-huis-plan.

Na een ziekenhuisopname
volgt vaak een revalidatieperiode. Phil zoekt samen
met u uit van welke diensten u kan gebruikmaken om
optimaal thuis te revalideren.


Een (digitaal) administratie plan.

Phil bekijkt samen
met u welke administratieve taken (digitaal) kunnen
afgehandeld worden, zodat u zorgeloos thuis kan
blijven wonen.

 

Overtuigd?

Contacteer ons met uw vragen !

Ja, ik wil graag meer info

Diensten van topkwaliteit door echte experten

Om topkwaliteit te garanderen, werkt Phil at Home samen met gespeciaIiseerde partners. Voor uw persoonlijke veiligheid en die van uw huis is dat Securitas. Voor onderhoud en herstellingen Homeras, een netwerk van gespecialiseerde vaklui dat garant staat voor kwaliteitswerk tegen betaalbare prijzen. Voor de veiligheidshorloge werken we samen met Smartwatcher.  Bij Phil at Home gaan we dus tot het uiterste om u veilig en comfortabel te laten genieten van het leven.

 

Voor meer informatie over onze partners

Phil at Home 24/7 tot uw dienst

U kan Phil elke dag bereiken tijdens de werkuren. Buiten die uren, in het weekend en op feestdagen staat de Phil at Home-klantendienst voor u paraat. Er is dus altijd iemand om u verder te helpen. Drukt u op uw veiligheidsknop of komt er een melding binnen via één van de sensoren, dan reageert de alarmcentrale van Securitas onmiddellijk. De diensten van Phil at Home zijn dus 24/7 beschikbaar.

 

Contacteer ons voor meer info

Zo werken de innovatieve diensten van Phil at Home bij Karel

Phil at Home gebruikt innovatieve producten om uw veiligheid en wooncomfort te verhogen. Bovendien er is ook nog Phil, uw helpende hand, de persoonlijke coördinator van Phil at Home. Neem een kijkje hoe Karel deze diensten gebruikt. Zo heeft hij meer tijd over voor de belangrijkere dingen in het leven.  

Bekijk het aanbod

Veelgestelde vragen

Met Phil at Home bent u altijd gerust: een aantal doordachte veiligheidssystemen zorgen voor een veiliger gevoel in uw eigen huis.

U bent 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 verbonden met de alarmcentrale van Securitas die onmiddellijk uw vertrouwenspersonen en de nooddiensten verwittigen als dat nodig is.

Vier veiligheidsknoppen

Met vier veiligheidsknoppen waaronder een draagbare rond uw pols kan u altijd hulp inroepen. Even op een van die knoppen drukken en de meldkamer van Securitas reageert. Zij contacteren u of uw vertrouwenspersonen onmiddellijk om na te gaan of er hulp nodig is. U kiest zelf waar in uw huis u deze knoppen legt.

Rook-/ CO-sensor(en)

Is er rook of CO in uw huis, dan slaat de rookdetector automatisch alarm en stuurt een signaal naar de meldkamer van Securitas. Zij contacteren u of uw vertrouwenspersonen om onmiddellijk uit te vissen of er hulp nodig is. 

 

 

Alle sensoren en veiligheidsknoppen werken op batterijen. Daarnaast worden de slimme stekkers en de gateway aangesloten op de uw elektriciteitsnet. De Gateway werkt zowel op stroom als op batterijen zodat uw veiligheid niet in gedrang komt bij een algemene stroompanne.

Phil samen met een professioneel installateur.  De installatie gebeurt volledig op maat in functie van de technische eigenschappen van uw woning.

Toon alle veelgestelde vragen