Over ons

Over ons

Waar komt het idee van Phil at Home vandaan en wie heeft dat allemaal bedacht?

Waar komt het idee van Phil at Home vandaan?

‘Supporter van jouw leven’, terecht de slogan van AG Insurance

Als echte ‘supporter van het leven’ van zijn klanten verruimt en vernieuwt AG Insurance regelmatig zijn verzekeringsaanbod. Met Phil at Home wil de verzekeraar nog een stap verder gaan en ook buiten verzekeringen een actieve rol spelen in het leven van mensen.  Daartoe richtte ze een nieuwe dienstenentiteit op, AG Servicing.

Hans De Cuyper, CEO AG Insurance, vertelt …
“We hebben aan een groot aantal senioren en hun familie gevraagd wat hun echte behoeften zijn. De conclusie was niet echt een verrassing: ze willen vooral zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Tegelijk willen ze ook graag een aantal praktische beslommeringen van hun dagelijkse leven uitbesteden en zich altijd veilig voelen.”
 

Innovatieve diensten met een menselijke toets

Met Phil at Home zorgen we voor een totaaloplossing om tegemoet te komen aan al deze bezorgdheden. We geloven ook heel sterk in de combinatie van technologie en de persoonlijke coördinator, Phil. 
 

Zoveel verder gaan dan verzekeringen

Phil at Home past perfect binnen de strategie die AG Insurance voor de komende 3 jaar heeft uitgestippeld: we willen de klant meer dan ooit centraal stellen, producten en diensten ontwikkelen op het vlak van preventie, bescherming en bijstand, en tot slot netwerken uitbouwen in het belang van de klanten”, besluit Hans De Cuyper.

AG Servicing nv - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel    BTW BE 0700.501.534 - RPM Brussel - BE19 0018 4276 8412

Wat betekent het logo van Phil at Home?

Phil at Home staat voor veiligheid en comfortabel thuis leven. Het vogeltje in het logo - een kievit - staat voor vrijheid, maar het is ook een vogel die zijn nest beschermt. De kievit zit dan ook heerlijk te genieten op het dak van zijn eigen huis. Phil staat immers altijd klaar om u te helpen, wanneer en hoe u maar wil. Want u bepaalt de regels, het tempo en wat u zelf doet of laat doen, in uw eigen huis, voor uw eigen gemak.

Het aanbod

Onze Phil in de buurt van Leuven, Marina, vertelt ...

Ik ben Marina, uw Phil in de streek rond Leuven. Wat Phil at Home voor mij betekent? Ervoor zorgen dat u zich veilig en comfortabel voelt in uw huis. Het is meer dan een job, het is persoonlijk contact met u hebben zodat ik kan begrijpen wat u nodig hebt en hierop kan inspelen. Hebt u vragen over Phil at Home? Stel ze me!

Praat met Marina

Lander, de Phil in de streek rond Asse

Hoi, ik heet Lander. Als Phil coördineer ik de diensten van Phil at Home in de buurt rond Asse.  Als maatschappelijk assistent, vond ik de stap naar de Phil at Home familie niet zo groot. Ik hou er van om niet enkel voor mensen, maar vooral mét mensen te werken. Phil at Home vult in mijn ogen een leemte op, want veel ouderen blijven het liefst van al zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen en dit wordt met Phil at Home als ondersteunende dienst voor uzelf én uw dierbaren perfect mogelijk.

Praat met Lander

Louis, uw Phil voor regio Brussel en Waals Brabant

Philathome, c'est une philosophie de vie à laquelle j'ai décidé d'apporter mon admiration pour l'humain. Les expériences de notre cheminement personnel nous font réaliser que ce qui compte le plus, c'est le bonheur et le sens que l'on apporte à l'autre chaque jour. Quel privilège de le célébrer avec une équipe enthousiaste et compétente qui donne le meilleur d'elle-même sans cesse. C’est donc au plaisir de trouver les solutions idéales avec vous !
 

Praat met Louis

Geertrui, General Manager Phil at Home

Ik ben gedreven door mijn passie voor mensen.  Samen met mijn collega’s bouwen we aan oplossingen die het leven van mensen comfortabeler en aangenamer maken is fantastisch.  Ik maak met plezier tijd voor u vrij want uw noden en wensen zijn ons vertrekpunt.

Praat met Geertrui

Johan, Sales & Marketing Phil at Home

Ik ben Johan en sta in voor de verkoop en marketing van Phil at Home. Ik zorg ervoor dat u deze website mooi en interessant blijft vinden, dat u regelmatig in uw buurt van Phil at Home blijft horen, dat er diensten bijkomen die relevant en kwalitatief goed zijn én dat u tevreden blijft over wat we aanbieden. Phil at Home draait voor mij om het leveren van diensten die er maximaal voor zorgen dat u veilig, ontspannen en vooral met veel plezier thuis kan blijven genieten van het leven. Stel mij gerust al uw vragen over Phil at Home, stuur me ideeën voor diensten die erbij kunnen komen, ik antwoord meteen!

 

Praat met Johan

Jean-Louis, Operations Manager Phil at Home

Ik heb heel bewust gekozen om te werken voor Phil at Home. Volgens mij hebben we echt aan alles proberen te denken wat we kunnen doen voor onze ouders of grootouders. Als verantwoordelijke Operations zorg ik ervoor dat de diensten van Phil at Home vlot verlopen. Onze coördinator op het terrein, Phil, staat hierbij centraal. Sommige diensten zijn technologische hoogstandjes, andere zijn eerder klassiek, maar ik probeer alles in goede banen te leiden. En persoonlijk contact staat daarbij centraal, dus laat iets horen!

 

Praat met Jean-Louis

Gilles Cruyplants - Manager Technology

Echt een verschil kunnen maken in het dagelijkse leven van mensen en daarvoor de nieuwste technologieën gebruiken, is een schitterende kans om mijn kennis en ervaring aan het werk te zetten. Als technologiemanager moet ik zorgen voor stabiele, krachtige systemen die u gemakkelijk kan gebruiken. Mijn doel? Technologie zo onzichtbaar en intuïtief mogelijk maken, zodat u zich kan concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van het leven!

 

Praat met Gilles