Langer thuis blijven wonen.

Langer thuis blijven wonen.

Een combinatie van technologie en comfort.

Ontdek hoe de diensten van Phil at Home comfort en technologie combineren om u langer zelfstandig thuis te laten wonen.

Zo vindt u een comfortabel alternatief voor het verzorgingstehuis

Veel mensen dromen ervan om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Ze willen nog lang niet naar een serviceflat of woonzorgcentrum verhuizen, maar hoe lang is die droom haalbaar wanneer ouderdomskwalen de kop op steken? Ontdek hoe de diensten van Phil at Home comfort en technologie combineren om u langer zelfstandig thuis te laten wonen.

Bezwaren tegen woonzorgcentra en assistentieflats

De Belg staat er doorgaans niet voor te springen om op zijn oude dag in een bejaardentehuis of assistentieflat in te trekken. Er spelen verschillende factoren mee: de kostprijs, het verlies aan zelfstandigheid en privacy, maar ook bijvoorbeeld het feit dat de hond of de poes niet mee mag. Anderzijds kunnen we niet ontkennen dat we met het ouder worden wat meer zorg en ondersteuning nodig hebben om veilig thuis te blijven wonen.

Ouder worden hoeft uw comfort en veiligheid niet in de weg te staan

Het zijn soms kleine dingen waaraan we merken dat we ouder worden. We kruipen niet zomaar meer op een stoel om een muur te schilderen. We voelen ons wat onzekerder in onze bewegingen en af en toe vergeten we onze medicatie in te nemen. We willen graag met onze kleinkinderen communiceren op hun manier, via Facebook en Whatsapp, maar met onze kleine telefoon lukt dat niet zo goed.

Maar aan alles is een mouw te passen, ook aan de beperkingen van het ouder worden. Als u die slim weet aan te pakken, dan wordt het mogelijk om nog heel lang en gelukkig zelfstandig thuis te wonen.

Phil at Home-tablet

Neem nu verbonden blijven met uw kinderen en kleinkinderen. Dat kan met de Phil at Home-tablet, waarmee u heel gemakkelijk met hen videobelt en hen berichten stuurt. Op deze tablet kan u trouwens ook uw medicatieplanning bijhouden, zodat u nooit meer uw pilletjes vergeet.

Phil at Home-veiligheidshorloge

Is uw gang wat weifelend en heeft u schrik om te vallen, dan voelt u zich vast en zeker geruster met het Phil at Home-veiligheidshorloge aan uw pols. Binnen of buiten, u draagt het overal met u mee en als er iets gebeurt, staat u met één druk op de knop in verbinding met de zorgcentrale. Ook in huis kan u op verschillende plekken veiligheidsknoppen laten installeren.

Phil-diensten

U moet helemaal niet zelf op een stoel klimmen om de keukenmuur te schilderen. Liever niet, voor uw veiligheid! Ook het gras afrijden, hoeft niet te doen als u dat niet meer kan of wil. Want uw persoonlijke coördinator Phil regelt voor u dat de klussen in en rond uw huis gedaan worden door betrouwbare vakmannen. Phil helpt u ook als u met vragen zit over uw pc, gsm of tablet. Hij plant voor u een afspraak bij de kapper in en zorgt voor vervoer. Als u dat wenst regelt hij ook dat er elke dag een verse maaltijd bij u thuis geleverd wordt. Wat het ook is, u hoeft het Phil maar te vragen en hij organiseert het voor u.