Veiligheid en comfort : daar kiezen jouw ouders voor !

Ook al zijn het lang vervlogen tijden, je herinnert je vast hoe je ouders je  “Voorzichtig zijn onderweg !” nariepen, en vroegen een seintje te geven als je op je bestemming aankwam. Zo waren ze gerustgesteld dat alles goed met je ging.  

Nu zijn de rollen misschien wat omgekeerd en maak jij je soms zorgen of het goed met hén gaat en of zij het naar hun zin hebben ?  Wie kunnen ze verwittigen als hen plots, thuis of onderweg iets overkomt ? En wat als  jij niet in de buurt bent ?

Daarom is er nu Phil at Home

Phil at Home biedt een waaier van diensten aan huis en met zijn slimme technologie voelen je ouders zich altijd veilig, uit én thuis 24/7.

Phil at Home biedt twee startpakketten aan en dit vanaf slechts 15 euro per maand*

Phil Active geeft 24/7 veiligheid dankzij het veiligheidshorloge.

Phil Connected kan u zeer éénvoudig communiceren met vrienden en familie dankzij de Phil at Home-tablet en -app. 

Ontdek de startpakketten

Bijkomende slimme diensten voor nog meer veiligheid en comfort !

Ontdek ons aanbod voor meer veiligheid en comfort

Wenst u naast het startpakket nog meer veiligheid en comfort? Brand- of CO detectie? Beveiliging van het huis,… Phil at Home biedt  de keuze uit verschillende oplossingen, zo kan u kiezen welke diensten het best passen.

En er is ook Phil

Zoeken je ouders  een lekkere traiteur voor maaltijden aan huis? Hebben ze vervoer nodig? Zitten ze met een lekkende kraan, heeft het tuinhek een likje verf nodig, zijn ze op zoek naar huishoudhulp of moet de tuin worden onderhouden?  Phil, de persoonlijke coördinator uit de buurt, staat klaar om al die praktische zaken voor hen te regelen.

Ontdek ons aanbod voor meer veiligheid en comfort.