En wie zorgt er ondertussen voor uw comfort en veiligheid? Phil natuurlijk!

U wilt genieten van het leven en genoeg tijd hebben voor wat u echt belangrijk vindt. Daarom is er nu Phil at Home, de slimme oplossing voor optimaal wooncomfort en veiligheid, 24/7 uit én thuis met Phil, uw persoonlijke coördinator.

Ontdek dé slimme oplossing voor 24/7 comfort en veiligheid, reeds beschikbaar vanaf € 20 per maand*

Terwijl u in alle rust geniet, zorgt Phil, uw persoonlijke coördinator uit de buurt, voor uw comfort en veiligheid. Met het Phil-basispakket hebt u gemoedsrust voor slechts 20 euro per maand ipv 39.95 euro per maand voor de eerste 6 maanden*.

Het Phil-basispakket bestaat uit

 • 1

  24/7 veilig dankzij het stijlvolle veiligheidshorloge

 • 2

  Snelle toegang tot kwalitatieve diensten via Phil

 • 3

  Mogelijkheid om opties toe te voegen voor nóg meer veiligheid

Voel je 24/7 veilig, uit én thuis

Dankzij het stijlvolle veiligheidshorloge met veiligheidsknop is men overal veilig én bereikbaar, ook in het buitenland (EU) én het is 24/7 verbonden met de zorgcentrale.  Deze horloge heeft ook een gps waardoor iemand in nood overal te lokaliseren is. Bovendien heeft het een spraakfunctie zodat u makkelijk en overal bereikbaar bent voor de familie, vrienden en de zorgcentrale.  Verkrijgbaar in wit of zwart.

Stel uw vraag

Geniet van de kwalitatieve diensten van Phil

Met het Phil-basispakket kan u Phil steeds telefonisch contacteren! Bel Phil en geniet van zijn uitgebreide adressenboekje! Hij maakt een offerte op maat en stuurt regelmatig interessante kortingen.

> Huis en tuin: onderhoud, herstellingen of aanpassingen aan het huis, 24/7 in geval van nood.
> Informatica: ondersteuning in geval van problemen met pc, smartphone,... of advies voor aankoop van een nieuw toestel.
> Comfortdiensten: Vervoer, traiteur, pedicure,... Phil zoekt een oplossing, ook bij lokale handelaars.
> Phil komt langs: papierwerk in orde brengen, organisatie van een familiefeest,...Dat is zo geregeld met een bezoekje van Phil aan 35€/u..

De prijs van de afgenomen diensten zijn niet inbegrepen in het abonnement.

Stel uw vraag

*Het aanbod omvat het veiligheidshorloge, 24/7 verbonden met de zorgcentrale, toegang tot comfortdiensten via Phil en is geldig voor de eerste 6 maanden in de regio’s Mechelen en Vlaams- en Waals-Brabant. Na 6 maanden is de basisprijs €39,95/maand. Prijzen zijn BTW inbegrepen. 

Wat zijn de volgende stappen?

 • 1

  Vul uw gegevens in via het contactformulier

 • 2

  Wij contacteren u om uw bestelling af te ronden en leveringafspraken

 • 3

  We maken een afspraak voor de activatie van de diensten