Diensten aan huis voor uw ouders

Onze ouders hebben eindelijk alle tijd om te doen en laten wat ze willen: zalig uitslapen, fietstochtje of wandelingetje maken, terrasje doen, ... Maar toch zijn er van die vervelende klusjes die dat heerlijke leventje kunnen dwarsbomen!  Met het Phil-basispakket zorgt Phil at Home voor uw gemoedsrust en die van uw ouders.  Nu tijdelijk reeds beschikbaar vanaf 20 euro/maand ipv 39,95 euro*

Ontdek het Phil-basispakket met slimme oplossing voor 24/7 comfort en veiligheid, nu tijdelijk reeds beschikbaar vanaf € 20 per maand gedurenden 6 maanden*

Het Phil-basispakket bestaat uit

 • 1

  24/7 veilig dankzij het stijlvolle veiligheidshorloge

 • 2

  Snelle toegang tot kwalitatieve diensten via Phil

 • 3

  Opties op het Phil-basispakket voor nóg meer veiligheid

Voel je 24/7 veilig, uit én thuis

Dankzij het stijlvolle veiligheidshorloge met veiligheidsknop is de drager overal veilig én bereikbaar, ook in het buitenland (EU) én het is 24/7 verbonden met de zorgcentrale.  Deze horloge heeft ook een gps waardoor iemand in nood overal te lokaliseren is. Bovendien heeft het een spraakfunctie zodat men makkelijk en overal bereikbaar is voor de familie, vrienden en de zorgcentrale.  Verkrijgbaar in wit of zwart.

Stel uw vraag

Geniet van de kwalitatieve diensten van Phil

Met het Phil-basispakket kan u Phil steeds telefonisch contacteren! Bel Phil en geniet van zijn uitgebreide adressenboekje! Hij maakt een offerte op maat en stuurt regelmatig interessante kortingen.

> Huis en tuin: onderhoud, herstellingen of aanpassingen aan het huis, 24/7 in geval van nood.
Informatica: ondersteuning in geval van problemen met pc, smartphone,... of advies voor aankoop van een nieuw toestel.
Comfortdiensten: Vervoer, traiteur, pedicure,... Phil zoekt een oplossing, ook bij lokale handelaars.
Phil komt langs: papierwerk in orde brengen, organisatie van een familiefeest,...Dat is zo geregeld met een bezoekje van Phil aan 35€/u..

De prijs van de afgenomen diensten zijn niet inbegrepen in het abonnement.

Stel uw vraag aan Phil

*Het aanbod omvat het veiligheidshorloge, 24/7 verbonden met de zorgcentrale, toegang tot comfortdiensten via Phil en is geldig voor de eerste 6 maanden in de regio’s Mechelen en Vlaams- en Waals-Brabant. Na 6 maanden is de basisprijs €39,95/maand. Prijzen zijn BTW inbegrepen. 

Wat zijn de volgende stappen?

 • 1

  Vul uw gegevens in via het contactformulier

 • 2

  Wij contacteren u om uw bestelling af te ronden en leveringafspraken

 • 3

  We maken een afspraak voor de activatie van de diensten