Veilig en comfortabel, uit en thuis

Veilig en comfortabel, uit en thuis

U wilt genieten van het leven en genoeg tijd hebben voor wat u echt belangrijk vindt. Daarom is er nu Phil at Home, de slimme oplossing voor optimaal wooncomfort en veiligheid, 24/7 uit én thuis met Phil, uw persoonlijke coördinator.

Ontdek het Phil-basispakket

Kwalitatieve diensten voor totale gemoedsrust

Wat maakt Phil at Home uniek?

Phil at Home biedt u een waaier van diensten aan huis en met zijn slimme technologie voelt u zich altijd veilig, uit én thuis 24/7. Zoekt u een lekkere traiteur voor maaltijden aan huis? Hebt u vervoer nodig? Zit u met een lekkende kraan, heeft het tuinhek een likje verf nodig, zoekt u naar huishoudhulp of moet uw tuin worden onderhouden? Phil, de persoonlijke coördinator uit uw buurt, staat klaar om al die praktische zaken voor u te regelen.

Ontdek hoe het werkt

Het Phil-basispakket vanaf slechts 20 euro per maand*

Het Phil basispakket biedt 24/7 veiligheid dankzij de veiligheidshorloge én snelle toegang tot kwalitatieve diensten dankzij Phil, de persoonlijke coördinator, die allerlei dienst voor u regelt.  Ontdek het lanceringsaanbod.

Ontdek het Phil-basispakket

Ontdek de bijkomende slimme oplossingen voor nóg meer veiligheid en comfort!

Wenst u naast het basispakket nog meer veiligheid en comfort? Brand- of CO detectie? Beveiliging van het huis,… Phil at Home biedt u de keuze uit verschillende oplossingen, zo kan u kiezen welke diensten het best bij u passen.

Ontdek ons aanbod voor meer veiligheid en comfort

Phil at Home brengt gemoedsrust bij u en uw familie

Phil at Home faciliteert en coördineert om het even welke dienst zodat u meer tijd hebt voor de leuke dingen van het leven.  De service brengt gemoedsrust bij u en uw familie dankzij de veiligheidssystemen voor binnen én buiten, communicatieoplossingen en ondersteunende diensten.

Ontdek hoe het werkt

Phil at Home in uw buurt

Phil at Home is momenteel beschikbaar in een aantal regio's in België en we breiden uit. Bekijk alvast wat de mogelijkheden zijn in uw buurt.

Staat uw gemeente er nog niet tussen?  Vul uw gegevens in en wij houden u op de hoogte.

*  Het aanbod omvat het veiligheidshorloge, 24/7 verbonden met de zorgcentrale, toegang tot comfortdiensten via Phil en is geldig voor
de eerste 6 maanden in de regio’s Mechelen en Vlaams- en Waals-Brabant. Na 6 maanden is de basisprijs €39,95/maand.  Vermelde prijzen zijn btw inbegrepen.