Veilig en comfortabel, uit en thuis

Veilig en comfortabel, uit en thuis

U wilt genieten van het leven en genoeg tijd hebben voor wat u echt belangrijk vindt. Daarom is er nu Phil at Home, de slimme oplossing voor optimaal wooncomfort en veiligheid, 24/7 uit én thuis met Phil, uw persoonlijke coördinator.

Ontdek het Phil at Home Box aanbod

Kwalitatieve diensten voor totale gemoedsrust

Schenk comfort en veiligheid voor maar 50 cent per dag!*

Eindelijk een origineel cadeau voor oma, opa, vader en moeder!  Ontdek hier de Phil at Home Box!  Actie geldig van 15/01/2020 t/m 31/03/2020.

Ontdek Phil at Home Box

Wat maakt Phil at Home uniek?

Phil at Home biedt u een waaier van diensten aan huis en met zijn slimme technologie voelt u zich altijd veilig, uit én thuis 24/7. Zoekt u een lekkere traiteur voor maaltijden aan huis? Hebt u vervoer nodig? Zit u met een lekkende kraan, heeft het tuinhek een likje verf nodig, zoekt u naar huishoudhulp of moet uw tuin worden onderhouden? Phil, de persoonlijke coördinator uit uw buurt, staat klaar om al die praktische zaken voor u te regelen.

Ontdek onze diensten

Phil at Home brengt gemoedsrust bij u en uw familie

Phil at Home faciliteert en coördineert om het even welke dienst zodat u meer tijd hebt voor de leuke dingen van het leven.  De service brengt gemoedsrust bij u en uw dierbaren dankzij de veiligheidssystemen voor binnen én buiten, communicatieoplossingen en ondersteunende diensten.

Ontdek onze diensten

Ontdek het lanceringsaanbod!

Phil at Home biedt u de keuze uit drie formules, zo kan u kiezen welke diensten het best bij u passen.  Ontdek het lanceringsaanbod voor de eerste 250 klanten mét gratis tablet en app.

Ontdek ons aanbod

Phil at Home in uw buurt

Phil at Home is momenteel beschikbaar in een aantal regio's in België en we breiden uit. Bekijk alvast wat de mogelijkheden zijn in uw buurt.

Staat uw gemeente er nog niet tussen?  Vul uw gegevens in en wij houden u op de hoogte.